≡ Menu

Hoteli na Rabu

Na Rabu najdete veliko število hotelov. Preverite ponudbe s pomočjo iskalnika spodaj ali si preberite opise in rezervirajte hotel na Rabu.

Iskalnik hotelov na otoku Rab

Vpišite željeni kraj na Rabu (ali samo Rab), datume in pritisnite IŠČI!
Booking.com

Hotel Padova

Hotel Padova *** se nahaja ob istoimenskem zalivu Padova I. v kraju Banjol, 20 minut sprehoda od središča mesta Rab. Nudi 150 prijetno in udobno opremljenih dvoposteljnih sob s klimatsko napravo, satelitsko televizijo, masažno kadjo in balkonom s pogledom na morje ali park.

V hotelski restavraciji strežejo samopostrežna zajtrk in večerjo, na zahtevo pa pripravijo tudi posebne dietne menije, v hotelskem baru pa se lahko osvežite z različnimi napitki. V sobah je ob doplačilu omogočena žična povezava na internet, gostom pa nudijo brezplačno parkirišče. Hotel v sezoni nudi zunanji in notranji bazen, sicer pa se lahko sproščate na masažah ali v savni. Gostom omogočajo prevoz z ladijco do Raba ali do znamenite plaže Suha Punta, svetujejo pa pri organizaciji izletov.

  Več info o hotelu

Hotel Arbiana

Hotel Arbiana **** se nahaja v samem mestu Rab, lociran ob obali. Nahaja se v stavbi iz časa avstro-ogrske monarhije, katera vključuje tudi elemente modernosti.

Nudi 28 stilsko urejenih eno ali dvoposteljnih sob ali apartmajev za dve oz. tri osebe. Vse sobe so klimatizirane, vkljulujejo masažno kad, satelitsko televizijo in pogled na morje ali staro mesto, nekatere vključujejo tudi balkon. Na območju hotela lahko dostopate do brezžičnega omrežja za internet, brezplačno pa lahko parkirate na hotelskem parkirišču.

V hotelski restavraciji strežejo tradicionalno otoško kulinariko in domača vina, na vrtu pa se lahko sproščate v senci dreves. Do plaže Padova I. se lahko prepeljete z ladijco, v mestnem jedru pa občudujete zgodovinske znamenitosti.

  Več info o hotelu

Villa hotel Barbat

Manjši hotel Villa Barbat *** se nahaja ob obali v istoimenskem mestecu, 4.5km oddaljenem od zgodovinskega mesta Rab. Do peščene plaže je 30m.

Nudi 12 komfortno in stilsko opremljenih dvoposteljnih sob z kopalnico, klimatsko napravo, satelitsko televizijo in pogledom na morje. Na območju hotela lahko gostje brezplačno dostopajo do brezžičnega interneta, na razpolago pa je tudi hotelsko parkirišče.

Hotelska restavracija nudi sredozemsko in mednarodno kulinariko, v baru na plaži pa strežejo osvežilne koktajle. Ob hotelu je igrišče za otroke ter igrišča za odbojko in badminton, teniška igrišča pa so oddaljena 2km. Ob večerih se lahko sprehodite po čudoviti obalni promenadi mimo Banjol do Raba.

  Več info o hotelu

Dodatne hotele na otoku Rab najdete na tej strani.