≡ Menu

Apartmaji na Rabu

Na otoku Rab najdete veliko število apartmajev v vseh priljubljenih krajih otoka. Apartmaje lahko najdete s pomočjo spodnjega iskalnika ali si ogledate nekaj priporočljivih apartmajev spodaj.

Za iskanje vpišite datum prihoda in odhoda ter število oseb. Na strani z rezultati boste dobili proste apartmaje na Rabu za izbran termin po najnižji ceni preko spleta in jih lahko enostavno in brezplačno rezervirate.

Iskalnik apartmajev

Vpišite željeni kraj na Rabu (ali samo Rab), datume in pritisnite IŠČI!

Apartmaji Rab

Spodaj najdete opise nekaterih zanimivih apartmajev na otoku Rab.

Vila Jadrana

Vila Jadrana *** se nahaja v kraju Banjol na otoku Rabu, 15 minut sprehoda oddaljena od zgodovinskega mesteca Rab. Pred hišo se nahaja peščena plaža, od hiše pa se razprostira čudovit razgled na morje in deloma proti mestu Rab. Nudijo najem 4 apartmajev za 3-5 oseb, kateri so komfortno opremljeni, vključujejo manjšo kuhinjo, kopalnico s prho, balkon ali vrt, klimatsko napravo in satelitski televizijski sprejemnik. Nekateri aparmaji vključujejo celo masažno kad. Na območju hiše je možno dostopati do brezžičnega interneta.

Pred hišo se razprostira manjši vrt s prostorom za peko na žaru, urejen pa je tudi privaten parking. V bližini so teniška igrišča in urejeno otroško igrišče, najbližja trgovina z živili je oddaljena 250m, v okolici pa najdete tudi nekaj restavracij, barov in kavarn.

  Več info o apartmaju

Apartmaji Melita

Apartmaji Melita *** se nahajajo v kraju Supetarska Draga, dobri 150m oddaljeni od obale in središča mesteca. Nudijo najem 8 nastanitvenih enot, izbirate pa lahko med dvoposteljnimi sobami, studii za dve osebe in apartmaji za tri osebe. Sobe in apartmaji so klimatizirani, sodobno in komfortno opremljeni, vključujejo balkon s pogledom na morje, kopalnico s prho, satelitsko televizijo, studii in apartmaji pa tudi lastno kuhinjo. Na območju apartmajske hiše je omogočen dostop do brezžičnega omrežja.

V sklopu nastanitve je še manjša restavracija, kjer lahko naročite zajtrk in hrano po naročilu, lahko pa uporabljate tudi prostor za žar na zunanjem vrtu.V središču Supetarske Drage se nahaja manjša trgovina z živili, restavracije in kavarne, lahko pa si tudi izposodite čolne za dostop do bližnjih otočkov.

  Več info o apartmaju

Apartmaji Padovan

Apartmaji Padovan *** se nahajajo na mirni in z zelenjem obdani lokaciji v kraju Banjol, 800m oddaljeni od srediča mesteca Rab in 300m od najbližje plaže. Nudijo najem 5 apartmajev za 2 ali 4 osebe. Vsi apartmaji so opremljeni s klimatsko napravo, vkljulčujejo pa kuhinjo, kopalnico s prho, balkon z pogledom na morje ali vrt, dnevni prostor z raztegljivim kavčem in satelitsko televizijo. Gostom je omogočen dostop do brezžičnega interneta.

Na prostem lahko uporabljate urejen vrt z prostorom za žar, večjo teraso in privatno parkirišče.Trgovina je oddaljena le 50m, v bližini je manjši wellnes center, najbližja teniška igrišča pa so oddaljena 1km. V središču Raba lahko občudujete zgodovinske znamenitosti, popijete odlično kavo ali poskusite domače specialitete v eni izmed restavracij.

  Več info o apartmaju

Apartmaji Slavko

Apartmaji Slavko *** se nahajajo ob tik ob obali v kraju Supetarska Draga, na nasprotni strani središča kraja, do katerega je dober kilometer. Nudijo najem studia za dve osebi in dveh apartmajev za 4 ali 6 oseb. Vse enote imajo pogled na morje, apartmaja pa nudita še balkon oz. teraso. Komfortni in udobni studio in apartmaji vkljulujejo opremljeno kuhinjo, kopalnico s prho, dnevni prostor, satelitsko televiziji in klimatsko napravo. V vseh enotah lahko dostopate do brezžičnega omrežja za internet.

Na prostem lahko uporabljate vrt, opremo za peko na žaru in privatno parkirišče. Prodnata plaža je oddaljena 400m, trgovino, kavarne in restavracije pa najdete v središču kraja. Z lastnikom apartmajev se lahko dogovorite za vodene ladijske izlete na Goli otok in ostale bližnje otočke.

  Več info o apartmaju

Apartmaji Jagoda

Apartmaji Jagoda *** se nahajajo v kraju Kampor, le nekaj metrov oddaljeni od obale. Do bližnje prodnate plaže je 200m, središče kraja pa je oddaljeno 100m. Nudijo najem treh apartmajev za dve, štiri in sedem oseb. Vsi apartmaji vključujejo opremljeno kuhinjo, balkon ali verando, kopalnico s prho, satelitsko televizijo, klimatsko napravo in dostop do brezžičnega omrežja.

Na prostem se lahko sproščate na terasi, uporabljate prostor za peko na žaru, poskrbljeno pa je tudi za parkiranje vašega vozila.
Gostom je omogočen privez za čolne v bližini nastanitve, po dogovoru pa lahko pripeljete tudi hišne ljubljenčke. Trgovina z živili je oddaljena 100m, v bližini pa je tudi nekaj restavracij in kavarn.

  Več info o apartmaju

Apartmaji Nada i Damir

Apartmaji Nada i Damir *** se nahajajo v kraju Banjol, 100m oddaljeni od plaže Padova III., 1.5km pa od središča zgodovinskega mesta Rab. Nudijo najem petih družinskih apartmajev za 4 osebe, kateri vključujejo opremljeno kuhinjo, kopalnico s prho, balkon ali teraso, satelitsko televizijo, klimatsko napravo. Na območju nastanitve lahko dostopate do brezžičnega interneta.

Na vrtu je možno uporabljati prostor za žar, urejen pa je tudi privaten parkirni prostor. V bližini nastanitve je trgovina z živili in več restavracij ter kavarn oz. barov. Ob plaži pa najdete igrišče za otroke in več športnih objektov, lahko pa sprehodite do Raba, kateru nudi različne znamenitosti in zanimivosti.

  Več info o apartmaju

Dodatne apartmaje na Rabu najdete preko te strani.

Apartmaji na Rabu
5 (100%) 1 vote